Translate-Μετάφραση

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΤΥΜΒΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ

Μετά την ανακοίνωση της γνώμης της Σαλαμίνας περί "βομβών" και  "κροτίδων" στην ομιλία του κ.Αστράκου και μετά  την ενημέρωσή μας από δημοσιογράφους των "30 ημέρες" και του salamisol webradio, που κάλυπταν την εκδήλωση οι οποίοι διαψεύδουν τα οσα ανέφερε  η γνώμη της Σαλαμίνας έχουμε να δηλώσουμε τα κάτωθι:

Το θέμα του μνημείου και για τον λόγο που τοποθετήθηκε στο Τύμβο των Σαλαμινομάχων από το τ. Νομάρχη Πειραιά κ. Μίχα το έχουμε επανειλημμένα εξάντληση τόσο από την τηλεόραση οσο από τις τοποθετήσεις μας στο δημοτικό  συμβούλιο, στη διαβούλευση και στις διαλέξεις του συλλόγου μας.

Ο Αιαντις 35 χρονια τωρα εφαρμόζει ΜΟΝΟ τα Προεδρικά διατάγματα ,τους  Ελληνικούς και διεθνείς νομους περι προστασίας αρχαιοτήτων και αξιοποίησης της πολιτιστικής  μας κληρονομιάς.

Ανεξάρτητα ολων αυτών, όποιος εχει ξεχάσει ή ενδιαφέρετε πραγματικά μα ενημερωθεί βάση των επισήμων εγγραφών που διαθέτει  ο σύλλογος δεν έχει παρά  να επικοινωνήσει  με τον Πρόεδρο και ιδρυτή του συλλόγου ΑΙΑΝΤΙΣ κ. Χρηστο Μάριδάκη για να σας ενημέρωση  για την παραπλανητική επιχείρησή που κατόρθωσαν ορισμένοι , προκειμένου να πετύχουν τη δημιουργία παράνομων ναυπηγείων.


"ΑΙΑΝΤΙΣ  35 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ"

Τηλ. επικοινωνίας :  6974661062 , Email : salamis.aiantis@gmail.com Facebook / Aiantis of Salamis